Saramonic SR-C2002 - 3,5mm TRRS to Lightning adapter

3,5mm TRRS till Lightning-adapter

Artikelnummer: 1051480
  • Spela in ljud direkt till din iOS-enhet via Lightning-kontakten
  • Anslut mikrofon, trådlösmottagare, mixrar eller hörlurar till din iPhone eller iPad
  • 3,5mm TRS-/TRRS- till Lightning
299 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara
Med Saramonic SR-C2002-adapter kan du kan ansluta en mängd ljudkällor och utrustning till Lightning-kontakten på din iOS-enhet. Denna mångsidiga ljudingångsadapter hanterar 3,5mm TRS- och TRRS-haneutgången på mikrofoner, trådlösa mikrofonmottagare, ljudinspelare och mixrar, så att du kan spela ljud direkt till din iPhone eller iPad.

Fördelar

  • Spela in ljud direkt till din iOS-enhet via Lightning-kontakten
  • Anslut mikrofon, mixrar eller hörlurar till din iPhone eller iPad
  • 3,5mm TRS-/TRRS- till Lightning
SR-C2002 kan också användas som en fullt fungerande 3,5mm hörlursport, för att skicka och ta emot hörlursljud, mikrofonljud och öronsnäckans fjärrkontrollskommandon. Kabeln ger mikrofoner plug-in, vilket behövs för att använda mikrofoner på kameran som inte är självförsörjda via ett batteri. Den avslutas med en 3,5mm TRRS-honkontakt i ena änden och en MFi-certifierad blixtkontakt i den andra. Byggd för att hålla, båda kontakterna är guldpläterade för att motstå korrosion och ger en pålitlig ljudsignal.

Levereras med

  • Saramonic SR-C2002
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.