Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Canvas Professional A2 340gr 25blad

Scandinavian Photo Canvas Professional A2 340gr 25blad

Artikelnummer: 310286
999 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Scandinavian Photo Inkjetpapper A2 Canvas 340gram 25blad

För att kunna erbjuda högklassigt fotopapper till ett riktigt bra pris så har vi på Scandinavian Photo har tagit fram detta papper som lämpar sig för professionella utskrifter från bläckstråleskrivare avsedda för fotoutskrifter.

Pappret är syrafritt.

Yta

Canvas ytan är grov med känsla av "målarduk", detta innebär att du kan använda pappret för att spänna fast på en ram och det är i detta syfta pappret gör sig som allra bäst. Med rätt photoshop filter på din bild så kan du få en riktigt skön konstverks känsla på dina utskrifter.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.