Webbkamera, LED-ljus och headset för digitala möten

Scandinavian Photo Computer digital meeting kit

Artikelnummer: 1050425
 • Komplett paket för att förbättra dina videomöten
 • Webbkamera med klar och tydlig bild i 4K
 • Professionellt headset med flexibel anslutning
 • LED-lampa på stativ med justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
3 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Computer digital meeting kit
ZenBook 14 - 14,0" FHD, Ryzen 7 3700U, 16GB, 512GB SSD, AMD Radeon Vega 10 Graphics, Win10 PURE
Ställ Elevator för laptop
13 979 SEK
Computer digital meeting kit
Bluetooth Desktop Nordic
Ställ Elevator för laptop Space Grey
4 888 SEK

Webbkamera, LED-ljus och headset för digitala möten

I det här paketet får du en komplett lösning till att förbättra dina digitala möten och onlinepresentationer. Det innehåller en 4K webbkamera som ger dig skarp bild med klara detaljer, ett flexibelt headset med bullerdämpande mikrofon och en LED-lampa på stativ där du kan justera ljusstyrka och färgtemperatur. Kläm enkelt fast webbkameran på ovansidan av skärmen, placera stativet med LED-lampan på skrivbordet för optimalt ljus och på med headsetet så är du redo för en effektiv arbetsdag!

Fördelar

 • Komplett paket för att förbättra dina videomöten
 • Webbkamera med klar och tydlig bild i 4K
 • Professionellt headset med flexibel anslutning
 • LED-lampa på stativ med justerbar ljusstyrka och färgtemperatur

4K webbkamera med inbyggd autofokus och stereomikrofon

USB Webcam Pro+ 4K från Sandberg ger dig en skarp bild med klara detaljer, tack vare sin upplösning i 4K. Objektivet har inbyggd autofokus och justerar ljusstyrkan automatiskt efter befintligt ljus, så din motpart ser dig klart och tydligt. Kameran sitter på en klämma så att du enkelt kan fästa den på en dator och den har ett inbyggt sekretesskydd så att du kan täcka över objektivet när du inte använder den. Inbyggt i webbkameran finns också en stereomikrofon så att du förutom en bra bild också har bra ljud.

Professionellt headset med flexibel anslutning

Anslut Evolve 30 II till din PC via USB eller använd 3,5 mm-kontakten för att ansluta till smartphone eller surfplatta, så att du kan arbeta eller lyssna på musik var du än befinner dig. Evolve 30 II har samtalskontroll på kabeln med stora knappar och LED-indikatorer, som gör det enkelt att hantera samtal och musik. Svara på eller avsluta samtal, justera volymen eller stäng helt enkelt av ljudet.

LED-lampa på stativ för foto, video, streaming och videomöten

Lampa och stativ som ger dig en smidig lösning för dig som arbetar mycket framför datorn och vill hålla möten, presentationer eller streama video. Placera stativet och lampan bakom eller vid sidan av din dator och starta lampan för att lysa upp dig själv. När du inte sitter vid datorn kan du använda stativet tillsammans med den medföljande mobilhållaren för att montera din mobil och använd som mobilstativ och selfiestick. Detta är ett paket som du verkligen kan göra mycket med oavsett hur du väljer att använda det.

Levereras med

 • Sandberg USB Webcam Pro 4K
 • Jabra Evolve 30 II Stereo MS
 • SP TECH LED-Belysning RGB Mobile Light L3
 • Blixtskofäste
 • USB-C till USB-A kabel
 • USB-C till USB-A adapter
 • Fodral
 • Instruktionsblad (engelska)
 • Benro BK15 Bordsstativ med mobilhållare och fjärrutlösare
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.