Färgframkallning Professional CD Mailer 24 35mm

Scandinavian Photo Färgframkallning Professional CD Mailer 24 35mm

Artikelnummer: 93067
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Framkallning, kopiering samt inskanning av din negativa färgrulle. Denna påse kan användas både för 24 bilders 135mm film eller 25 bilders APS film.

I din leverans efter framkallning får du: Papperskopior i hög kvalitét, CD med inskannade bilder, Indexkopia i CD-fordralet, Indexkopia med papperskopiorna samt en stor överskådlig index kopia i A4 format.

CD-skivan är mycket enkel att använda då du ej behöver installera något program, utan använder helt enkelt en befintlig webläsare.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.