Färgframkallning Professional CD Mailer 36 35mm

Scandinavian Photo Färgframkallning Professional CD Mailer 36 35mm

Artikelnummer: 93068
350 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Framkallning, kopiering samt inskanning av din negativa färgrulle. Denna påse kan användas både för 36 bilders 135mm film eller 40 bilders APS film.

I din leverans efter framkallning får du: Papperskopior i hög kvalitét, CD med inskannade bilder, Indexkopia i CD-fordralet, Indexkopia med papperskopiorna samt en stor överskådlig index kopia i A4 format.

CD-skivan är mycket enkel att använda då du ej behöver installera något program, utan använder helt enkelt en befintlig webläsare.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.