Paketlösning med systemkamera för användning till streaming, vlogg och webbkamera

Scandinavian Photo Streamingkit Canon EOS M50 + EF-M 15-45mm + Elgato

Artikelnummer: 1049982
 • Använd för foto, video, vlogg och framförallt till streaming och webbkamera
 • Enkel anslutning till din dators USB-port och via HDMI till din kamera
 • Livesänd i kvalitet upp till 1080p60 eller 4K i 30fps
 • Fungerar med både PC och Mac
 • Canon EOS M50 är en kompakt systemkamera med stabiliserad 4K-video
12 376 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Streamingkit Canon EOS M50 + EF-M 15-45mm + Elgato
LP-E12 875mAh Canon kamerabatteri
UV-Filter 49mm PD WMC
12 974 SEK
Streamingkit Canon EOS M50 + EF-M 15-45mm + Elgato
Polarisationsfilter Cirkulärt PD-CPL 49mm
Blixt Ving V860II till Canon
15 115 SEK

Streama med Cam Link 4k och Canon EOS M50

Använd Canon EOS M50 tillsammmans med Elgato Key light och Cam Link 4K för att livesända med din systemkamera eller använd den som en webbkamera. Håll en hög kvalitet på din streaming i 4K 30fps eller upp till 1080p60. Den är enkel att ansluta till din dators USB-port och via HDMI till din kamera – använd på YouTube, Skype och andra plattformar eller anslut till videokonferenser på nolltid. I detta paketet får du både ljus, kamera, stativ och streamingenhet. Du kan nyttja Canon EOS för foto, video, vlogg och framförallt till streaming och webbkamera. 

Fördelar

 • Streama eller använd Canon EOS M50 som webbkamera
 • Enkel anslutning till din dators USB-port och via HDMI till din kamera
 • Livesänd i kvalitet upp till 1080p60 eller 4K i 30fps
 • Lagrar allt inspelat material direkt på din hårddisk
 • Fungerar med både PC och Mac

Lämna webbkameran och maxa bildkvaliteten med Canon EOS M50

Canon EOS M50 är en kompakt systemkamera med stabiliserad 4K-video, vinklingsbar touchskärm för selfies och snabb autofokus, allt i ett litet och smidigt format som steget från mobilkameran enkelt. Ögonautofokusen hjälper dig att sätta skärpan rätt vid porträttfotografering och självklart kan du dela dina bilder till sociala medier via din smartphone tack vare Bluetooth, NFC och Wifi. Här i paket med det mångsidiga objektivet EF-M 15-45mm f/3,5-6,4 IS STM

Fördelar med Canon EOS M50

 • 4K-video med bildstabilisering
 • Ögonautofokus
 • Smidig storlek
 • Vinklingsbar skärm
 • Digital sökare
 • Dual Pixel AF
 • APS-C sensor
 • Wifi och Bluetooth
 • EF-M 15-45mm f/3,5-6,4 IS STM

4K-video med bildstabilisering

Canon EOS M50 kan spela in 4K-video för att möta dagens höga krav på upplösning och bildkvalité, både via sociala medier som youtube men också på din 4K skärm på datorn och Tv:n i vardagsrummet. Kameran har en digital bildstabilisering som fungerar med 4K-videon vilket gör att alla objektiv kommer ge en stabil och fin film. Använder du objektiv med Canons IS-teknik så kan både den optiska och digitala stabiliseringen samarbeta. Stillbilder nyttar endast den optiska stabiliseringen i objektiven.

Kompakt kamera med ögonautofokus

Ögonautofokusen är en vidareutveckling av ansiktsigenkänning där kameran automatiskt lägger skärpan på modellens ögon. Funktionen underlättar vid porträttfotografering, speciellt ihop med ljusstarka objektiv som ger ett kort skärpedjup. M-serien är små, kompakta, spegellösa systemkameror med kompakta objektiv. Storleken gör att kameran är lätt att ta med i alla lägen utan att den blir svår att hantera. Tydliga knappar, en dedikerad lägesratt och inmatningshjul gör att kameran passar både till dig som är nybörjare som vill lära dig och till dig som söker en smidig andra-kamera med goda möjligheter till manuella inställningar.

Vinklingsbar skärm

Den högupplösta, vinklingsbara touchskärmen på 3,0” hjälper dig att ta bilder i både höga och låga vinklar och går att vrida framåt för att ta selfies eller så du ser dig själv när du Vloggar. Det är smidigt att växla och zooma i bilder du har tagit, ställa in inställningar och bläddra i menyn samt välja autofokuspunkt och andra fotograferings- och videoinställningar.
Digital sökare
Sökaren används för att få bättre stabilitet när du håller i kameran och gör det lättare att fotografera i starkt solljus. Sökaren är på 2.36mp upplösning och använder en OLED-panel för bästa bild.

Dual Pixel AF

Canons autofokus för LiveView är väldigt snabb men samtidigt följsam, något som ger fina övergångar i skärpan när du filmar och ger snabb, exakt autofokus när du tar stillbilder. I Canon EOS M50 finns hela 143 autofokuspunkter och dessa är även placerade över en större yta än tidigare modeller.

APS-C sensor

En APS-C sensor på 24.1 megapixeln, en sensor av samma storlek som i många av Canons systemkameror vilket ger dig möjligheten att fotografera med kort skärpedjup och ger goda möjligheter att fotografera i sämre ljus.

Wifi och Bluetooth

Genom Wifi och Bluetooth-anslutningarna kan du fjärrstyra din kamera och överföra bilder direkt till telefonen för att snabbt publicera dem på sociala medier. Du också välja att överföra alla bilder som fotograferas automatiskt till din smartphone, surfplatta eller dator. Kameran har också en inbyggd RAW-konverterare, så att du kan göra om dina RAW-bilder till JPEG och på så sätt behålla en fullstor RAW-kopia för redigering i till exempel Lightroom eller Capture one.

EF-M 15-45mm f/3,5-6,4 IS STM

Fånga allt från dramatiska landskapsbilder till snabba actionsekvenser med detta lilla och lätta men mångsidiga zoomobjektiv på 15-45 mm. Du får jämn och tyst fokusering samt stadiga filmer tack vare SMT-tekniken och dynamisk IS.

Levereras med

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.