Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Glasfilter polarisation linjärt 4x4

Schneider Glasfilter polarisation linjärt 4x4

Artikelnummer: 1017127
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Färgneutral dämpning

Detta neutrala gråfilter är särskilt framtaget för dig som är filmfotograf. Du får en färgneutral dämpning av ljuset. Använd Schneiders gråfilter när du önskar en större bländaröppning för att få ett kortare skärpedjup för en större skillnad i fokus mellan motiv och bakgrund.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.