Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kreuznach Cine-Xenar III 75/T2.0 PL-mount

Schneider Kreuznach Cine-Xenar III 75/T2.0 PL-mount

Artikelnummer: 1017849
65 625 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kreuznach Cine-Xenar III 75/2.0 är objektiv som passar dig och din kreativitet. Objektivet har hastigheten, bildkvaliteten och den pålitliga konstruktionen för dina ändamål. Linsen har en perfekt fukus mekanism som är mjuk men precis. Det underlättar för exakta justeringar. Samtliga objektiv i Schneider serie Cine-Xenar III har samma storlek,och även fokus- och bländarring på samma plats, det att det blir väldigt behändigt att byta mellan de olika objektiven när du jobbar.

Fördelar

  • Kort närgräns
  • Högpresterande AR coating på linselementen
  • 270 grader fokusrotation på ringen, med fokus markeringar
  • Både fokus- och bländarring är tandade

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.