Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Xenon FF-Prime 18/T2.4 PL-mount

Schneider Xenon FF-Prime 18/T2.4 PL-mount

Artikelnummer: 1027874
65 625 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Xenon FF-Prime 18/T2.4 PL-mount
UV-filter Pro Nano HUC 95 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
69 105 SEK

Objektiv av yttesta kvalitet

Schneider-Kreuznach FF-Prime är en serie objektiv, speciellt designade och tillverkade för filmkameror med fullformat sensor HDSLR samt andra professionella kameror med hög upplösning. Ny optisk- och mekanisk design ger enastående prestanda med unik upplösning och kontrast, samt hög tillförlitlighet och precision.

Bländaröppningen på Schneider Xenon FF-Prime 18/T2,4 är cirkulär och har 14 bländarlameller. Fokuseringssnäckan, med 300 graders rotering (samma på alla modeller), har exakta fokusmarkeringar vilket ger exakt avståndsinställning med möjlighet till enkel och precis repetition av fokus.

  • PL-mount
  • Byggd för 4K-upplösning
  • Filtergänga på 95 mm
  • Robust konstruktion som passar standardiserade fokuseringsriggar och tillbehör.
  • Bländare T2.4-22
  • Närgräns 0,4 meter
  • Vikt 2kg

Konstruktionen på Schneider Kreuznach Xenon FF-Prime följer branschstandard för film/kamera-tillbehör, och de flesta fokusriggar, kompendier etc passar. Hela serien objektiv har identiska yttermått och positioner för fokus- och bländarring vilket ger snabbt och enkelt skifte mellan olika brännvidder i en rigg. Texten på graderingen av fokuseringsring och bländarring är överdimensionerade samt kan avläsas på objektivets bägge sidor, något som alla fotografer uppskattar.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.