Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Arm VII set

Sea & sea Arm VII set

Artikelnummer: 305959
2 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej längre köpbar
Ej längre köpbar
Sea Arm VII Set - är ett komplett armsystem väl lämpat för både kompaktkameror, systemkameror och videoanvändare som skall bära blixtar eller lampor i storlek med YS110 och uppåt. Setet innehåller 4 armsegment i olika längder, 2 klämmor och infästning för DSLR och videohus samt en bottenplatta till kompaktkameror. Kort sagt ett komplett armsystem för både foto och video.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.