Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lampa FIX LED 500DX

Sea & sea Lampa FIX LED 500DX

Artikelnummer: 312535
3 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
FIX LED 500DX - En av marknadens bästa fokus lampa. Motsvarar en 10w HID men med 10 000 timmars livslängd! Grymm prestanda i smidig förpackning. Denna lampa har en mycket jämn ljusbild som passar utmärkt som fokusljus, men även som en högpresterande dyklampa. Maxdjup 100 m. Steglöst ställbar styrka, blinkfunktion, batteriindikator & fuktlarm ingår som standard- Förberedd för att passa SEA & SEA’s arm system.

Levereras med:
Komplett lampa FIX LED 500DX, 8x AA batterier (ej ladbdara), handtag

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.