Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Undervattenshus MDX-70D till EOS 70D

Sea & sea Undervattenshus MDX-70D till EOS 70D

Artikelnummer: 1008603
25 800 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sea & Sea MDX-70D

Undervattenshus till din Canon EOS 70D, Varje detalj i huset är precisionsbearbetade och nästan alla funktioner i kameran kan användas under vatten (gäller ej skärpedjupsgranskaren och LCD-belysningen). Klarar 100 meters djup och är kompatibel med både VF180 1,2x och VF45 1,2x sökare. Varje knapp har en självlysande dekal.

Fördelar:

  • Kompatibel med YS Converter/C TTL-konverter
  • Två fiberoptiska anslutningar
  • Öppna porten utan att öppna huset
  • Multikontrollern behåller samma hantering som utan UVhus

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.