Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Undervattenshus MDX-7D Mark II till EOS 7D Mark II

Sea & sea Undervattenshus MDX-7D Mark II till EOS 7D Mark II

Artikelnummer: 1026977
30 100 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sea & Sea MDX-7D Mark II till Eos 7D MarkII

Undervattenshus till din Canon EOS 7D Mark II, Varje detalj i huset är precisionsbearbetade och nästan alla funktioner i kameran kan användas under vatten. Klarar 100 meters djup och är kompatibel med både VF180 1,2x och VF45 1,2x sökare. Varje knapp har en självlysande dekal. MDX-7D mark II har även stöd för Optical YS Converter/C1 TTL-Konverter för anslutning av externa undervattensblixtar.

Levereras med:

  • Undervattenshus MDX-7D
  • MDX-macroport
  • Balanserad aluminiumskena med handtag och snabbfäste
  • Kamerahuslock
  • Vattentätt lock för blixtkontakt
  • Ljusavskärmande
  • 2 st. insexnycklar
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.