Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Undervattenshus MDX-A7II till Sony A7 II /

Sea & sea Undervattenshus MDX-A7II till Sony A7 II /

Artikelnummer: 1026449
28 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sea & Sea MDX-A7II

Undervattenshus till din Sony A7 II/ A7R II /A7S II. Varje detalj i huset är precisionsbearbetade och nästan alla funktioner i kameran kan användas under vatten. Klarar 100 meters djup och är kompatibel med både VF180 1,2x och VF45 1,2x sökare. Knappar och reglage är självlysande. MDX-A7II har även stöd för Sea&Sea YS-Converter/S1 TTL-konverter för användning av TTL-funktion med externa undervattensblixtar.

Levereras med:

  • Undervattenshus MDX-A7II
  • MDX-macroport
  • Balanserad aluminiumskena med handtag och snabbfäste
  • Kamerahuslock
  • Vattentätt lock för blixtkontakt
  • Ljusavskärmande
  • 2 st. insexnycklar
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.