Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

YS-01 Undervattensblixt UN Arm Medium-kit

Sea & sea YS-01 Undervattensblixt UN Arm Medium-kit

Artikelnummer: 1032961
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sea & Sea YS-01 Undervattensblixt UN Arm Medium-kit

Paket med Sea&Sea YS-01 undervattensblixt och UN-armar.

Prisvärd och kompakt DS-TTL och manuell blixt med spridningsvinkel på 100º x 100º och ledtal på upp till 20. Kan användas till både makro- och vidvinkelfotografering. Du kan växla mellan DS-TTL (Digital slave TTL) och manuell kontroll med tio steg för att möjliggöra finjustering av ljus. Kraften kommer från 4st AA-batterier. Laddningstiden är ca 2 sekunder med NiMh-batterier. YS-01 klarar av 75 meters djup.

Fördelar:

  • DS-TTL (Digital Slave TTL) och Manuellt läge
  • Drivs med 4st AA-Batterier
  • Vattentät till 75m
  • 2s uppladdningstid vid full effekt

Med hjälp av en TTL-konverter och optisk kabel (båda säljs separat) har blixten stöd för TTL-funktion i Sea&Sea undervattenshus. Om du saknar TTL-konverter kan blixten fortfarande utlösas via en optisk kabel men då fungerar enbart manuell exponering. På baksidan av blixthuvudet har du ett reglage för att ställa blixtstyrkan, slå på/av LED-lampan och ett reglage för att ställa Slavblixt, Slavblixt med hänsyn till förblixt och TTL. LED-lampan på blixten är på 1W och stämmer överens med blixtens riktning. Den gör det lättare att ställa in riktningen på blixten och gör det lättare för kamerans autofokus, speciellt i mörkare miljöer. För mer information om blixtens funktioner och egenskaper se manualen.

Levereras med:

  • 1x YS-01 Sea&Sea blixthuvud.
  • 1x YS-adapter med UN kula för blixthuvud.
  • 2x UN arm med kula, 175mm
  • 3x UN Klämma

Notera: Blixtpaketet innerhåller ingen fiberoptisk kabel eller TTL-konverter.

Manual för YS-01 

Kompatibilitetslista för YS-01

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.