Axelstativ

Seagull Axelstativ

Artikelnummer: 314331
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Seagull Axelstativ

Mycket smidigt axelstativ som på ett bra sätt avlastar armar och rygg och ger stadiga filminspelningar. Fungerar både till små handkameror men även upp till semiprofessionella videokameror på ca 1 kg. Levereras med ett snabbfäste som gör det enkelt att ta loss kameran från stativet. Det ingår även en axelrem som man kan spänna fast runt ryggen om man vill ha båda händerna fria vid behov.

Axelstativet har uttag för paraply (ingår ej), så att både fotograf och video-/digitalkameran kan komma under paraplyet för skydd mot regn eller sol. Fjädringen har ställbar friktion och låsning med ett låsvred. Video- eller digital-kameran kan anpassas i höjd- och sidled med hjälp av tillbehören som medföljer. Den största fördelen med axelstativet är att man kan producera filmer av högre kvalitet genom att skakningsoskärpan minskas.

Stativet är ihopfällbart och levereras i en skyddspåse.

OBS! Kameran och vadderingen på bilden ingår ej!

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.