Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ljusmätare L-478DR Litemaster Pro för PocketWizard

Sekonic Ljusmätare L-478DR Litemaster Pro för PocketWizard

Artikelnummer: 1039731
4 595 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Ljusmätare L-478DR Litemaster Pro för PocketWizard
väska putspåse i microfibermaterial
Batteri ReCyko 950mA NiMH AAA 4-pack
4 743 SEK

Ljusmätare L-478DR Litemaster Pro för PocketWizard

Sekonics Litemaster Pro L-478-serie är världens första ljusmätare med pekskärm. Med en rad funktioner för både stillbilder och video samt en kompakt storlek är denna ljusmätare både praktisk och bekväm att använda. Denna ljusmätare fungerar både för film och stillbild.

Fördelar

  • Fungerar både för stillbild och film
  • Inbygg Pocketwizard
  • Stor pekskärm

Stor pekskärm

Ljusmätaren har en stor LCD-display på 2,7" som visar omgivande ljus, blixtljus, cine och en mängd annan information på ett tydligt och begripligt sätt. Inställningar görs enkelt direkt på pekskärmen.

Enkel kamerakalibrering

Du kan snabbt och enkelt kalibrera L-478 till din kamera med hjälp av Sekonics programvara (Sekonic Data Transfer) tillsammans med data från antingen Sekonic eller X-rite Brand, eller genom att manuellt mata in datorn till Sekonic Data Transfer eller på själva mätaren.

Kompatibel med Pocketwizard

Sekonic L-478DR Litemaster Pro har en inbyggd Pocketwizard som kombinerar ljusmätning och blixteffektstyrning trådlöst direkt i ljusmätaren med en radiomodul och antenn. Ljusmätaren kommer komplett med PocketWizard ControlTL teknologi som kombinerar trådlös ljusmätning och blixtstyrka direkt i din enhet.

Levereras med

  • Mjukt fodral
  • 2 x AAA batterier
  • CD-skiva
  • Kom igång instruktioner
  • Anti-reflex film

Fullständiga specifikationer finner du här

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.