EW D1-835-S-H-EU rackmottagare+handsändare+njure

Sennheiser EW D1-835-S-H-EU rackmottagare+handsändare+njure

Artikelnummer: 1018321
5 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

EW D1-835-S-H-EU är ett kompett kit med mottagare och trådlös sångmick. E835 är en mikrofon med kardioidkapsel som passar utmärkt för sång på scen. Micken har en mute-switch på i handgreppet.

Fördelar

  • Utbytbara mikrofonhuvuden
  • Automatisk frekvenssökning
  • Ljudeffekter; equalizer, de-esser, automatisk gainkontroll.
  • Robust metallhölje
  • App till iOS och Android för fjärrstyrning och monotoring

EW D1 (Evolution Wireless) är ett trådlöst digitalt system med hög pålitlig och riktigt bra ljudkvalitet. Du kan köra 15 system samtidigt och helt individuellt.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.