Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

EW D1-CL1-H-EU rackmottagare+ficksändare

Sennheiser EW D1-CL1-H-EU rackmottagare+ficksändare

Artikelnummer: 1018306
5 249 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej längre köpbar
Ej längre köpbar

EW D1--CL1-H-EU är ett trådlöst system med mottagare och sändare (mikrofon ingår ej) som passar utmärkt för dig som jobbar med instrument vid live-framträdanden.

Fördelar

  • En lätt bältpackssändare med ett robust gitarrkabel.
  • Automatisk frekvenssökning
  • Ljudeffekter; equalizer, de-esser, automatisk gainkontroll.
  • Robust metallhölje
  • App till iOS och Android för fjärrstyrning och monotoring

EW D1 (Evolution Wireless) är ett trådlöst digitalt system med hög pålitlig och riktigt bra ljudkvalitet. Du kan köra 15 system samtidigt och helt individuellt.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.