Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ficksändare SK 2000-GW-X

Sennheiser Ficksändare SK 2000-GW-X

Artikelnummer: 1034267
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ficksändare till Sennheiser 2000-system - 516 - 866 MHz

Ficksändare som användas tillsammans med Sennheisers 2000-system. Sändaren är tillverkad i metall för bästa hållbarhet och har en bakgrundsbelyst display. Med IR kan inställningar överföras från mottagaren för snabb och smidig konfiguration.

Enheten kan sända inom frekvensområdet 516 - 866 MHz i steg om 25 kHz.

Anslutningar

Ljudkällan ansluts till sändaren via en 3-pins LEMO-kontakt.

Frekvensomfång

Du kan ansluta mikrofoner till sändaren och då kan den ta emot ljud med frekvensomfång på 80 Hz till 18 kHz. Väljer du att ansluta en ljudkälla med linjenivå kan sändaren ta emot ett frekvensomfång på 25 Hz till 18 kHz.

Strömförsörjning

Enheten drivs med två stycken AA-batterier på 1,5 volt som ger cirka 8 timmars drifttid.

Justerbar sändareffekt

Sändareffekten kan ställas in i tre olika nivåer 10, 30 eller 50 mW. Detta gör att du antingen kan få längre räckvidd vid full sändareffekt eller få plats med fler sändare inom ett givet frekvensomfång om effekten ställs ner.

Levereras med

SK 2000 ficksändare
2 stycken AA-batterier
Manual

Läs om vad som gäller för sändarfrekvenser till trådlösa mikrofoner på denna länk
 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.