Basmodul till Sennheiser K6 mikrofonsystem

Sennheiser Grundmodul K6, 1,5V / 12-48V

Artikelnummer: 552300
  • Grundmodul för kompatibla mikrofoner
  • Strömförsörjer kondensatormikrofoner
  • Batteridrift eller XLR fantommatning
  • Mattsvart, anodiserad reptålig yta
2 550 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
K6 basmodul är hjärtat och strömförsörjningsmodulen i Sennheisers professionella modulära mikrofonsystemet och kan kompletteras med flera olika kondensatormikrofoner som skruvas fast. K6 grundmodul drivs antingen med sitt interna 1,5 V AA-batteri eller med XLR 12 - 48 V fantommatning. K6 kan kombineras med olika kondensatormikrofonhuvuden för att ge ett brett utbud av polära ljudupptagningsmönster.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.