Hörlur HD 26 Pro

Sennheiser Hörlur HD 26 Pro

Artikelnummer: 1007167
  • Samma höga ljudkvalité som Sennheiser är känd för
  • ActiveGuard skyddar dina öron från för hög volym
  • Hög komfort genom stora bekväma öronkuddar som tillåter användning under hela dagen
2 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Sennheiser HD-26 Pro
Uppdaterade funktioner och samma höga ljudkvalité som den populära HD-25 gör HD-26 Pro till en riktigt bra hörlur.

HD-26 Pros mjuka kuddar gör att den är mycket bekväm att använda hela dagen. Hörlurarna har också ActiveGard som skyddar hörseln och begränsar ljudet till 105 dB. Detta kan dock stängas av om man vill ha tillgång till högre volym.

Funktioner
Hög ljudkvalité
ActiveGard
Hög komfort

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.