Memory Mic

Sennheiser Memory Mic

Artikelnummer: 1040463

Sennheiser Memory Mic spelar in högkvalitativt och professionellt ljud till dina filmer i din smartphone via Bluetooth. En smidig lösning för dig som vill jobba med en portabel lösning tillsammans med din mobila enhet.

1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

En enkel och smidig inspelningsmodul för smarta enheter!

Sennheiser Memory Mic spelar in högkvalitativt och professionellt ljud till dina filmer i din smartphone via Bluetooth. En smidig lösning för dig som vill jobba med en portabel lösning tillsammans med din mobila enhet.

Fördelar:

  • Högkvalitativt ljud
  • Spelar in och sparar 4 timmars ljud internt
  • Laddningsbart Li-ION batteri via USB
  • Memory Mic App

Högkvalitativt ljud

Memory Mic spelar in högkvalitativt ljud som komplement till din mobila enhets filminspelningar. Memory Mics rundupptagande kondensatormikrofon ger dig möjlighet att spela in filmer via din smartphone som har professionell ljudkvalité trådlöst och enkelt.

Spelar in och sparar 4 timmars ljud internt

Memory Mic ansluts via Bluetooth till din smartphone. När mobilen sedan är ansluten kan du spela in ljud från vilket avstånd som helst då mikrofonen lagrar ljudupptagningarna internt. När inspelningen är avklarad skickas ljudfilerna automatiskt till din smartphone och synkroniseras med din videoinspelning via applikationen Memory Mic App.

Memory Mic App

I din smartphone kan du ladda ner applikationen "Memory Mic App" där du spelar in, lagrar och synkroniserar dina inspelningar gjorda med Memory Mic.

Levereras med:

  • Memory Mic
  • USB-kabel
  • Safety Guide
  • Quick Start Guide
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.