Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mikrofon e845, Sångmikrofon, Supernjure

Sennheiser Mikrofon e845, Sångmikrofon, Supernjure

Artikelnummer: 552337
1 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Mikrofon e845, Sångmikrofon, Supernjure
Puffskydd 35/50, diameter 35mm, höjd 50mm
Vindskyddspäls Special 105, 50 x 105 mm
1 606 SEK
Evolution från Sennheiser är en mikrofonserie med mycket hög kvalité till ett otroligt pris. Utvecklingsarbetet bygger på undersökningar av vad dagens musiker behöver. Och med Evolution har Sennheiser lyckats få fram en serie som täcker allt från sång till akustiska instrument, percussion- och
instrumentförstärkning.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.