Sennheiser Mikrofon Handmic Digital
Sennheiser Mikrofon Handmic Digital
Sennheiser Mikrofon Handmic Digital

Sennheiser Mikrofon Handmic Digital

Mikrofon Handmic Digital

Artikelnummer: 1035973
WebblagerBeställd, okänd leveranstid
Butik:

Producera ljudinspelningar med broadcastkvalitet på din iOS-enhet kan bli vardagsmat från och med nu. Med HANDMIC DIGITAL. Utvecklad av Sennheiser och ledande inom digital audioteknik, Apogee. Den kombinerar effektivt en mikrofonkapsel av toppkvalitet med en förfinat system för signalbearbetning i ett stadigt helmetallskal.Komplett med appar som säkerställer intuitiv hantering och skarvfritt workflow.

2 390 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Handhållen mikrofon för iOS, Mac och PC

En stadig dynamisk handhållen mikrofon i ett helmetallskal, innehållande en högkvalitativ signalbehandling och erbjudande smidig hantering. Handmic Digital är din partner för briljanta intervjuer och snabba musikinspelningar med din iOS-enhet och med den medföljande USB-kabeln kan du även använda den i en vanlig Mac eller PC.

Fördelar:

  • Plug and Play
  • Mobil journalism
  • Podcast och inspelning
  • Passar både röst och instrument

Broadcastkvalitet gjord enkel. Plug and play.

Producera ljudinspelningar med broadcastkvalitet på din iOS-enhet kan bli vardagsmat från och med nu. Handmic Digital kombinerar effektivt en mikrofonkapsel av toppkvalitet med en förfinat system för signalbearbetning i ett stadigt skal helt i metall. Komplett med appar som säkerställer intuitiv hantering och ett smidigt arbetsflöde.

Mobil journalism

Den handhållna Handmic Digital ger dig alltid möjlighet att komma nära ljudkällan. Och dess okänslighet för vindljud och utmärkta dämpning av sidoljud ger dig sinnesfrid medan du kan koncentrera dig på video eller intervju, samtidigt som du gör förstklassig ljud eller ljud/videoinspelning som enkelt kan delas eller laddas upp för editering eller publicering.

Podcasting och röstinspelning

Med sin robusta design för pålitliga inspelningar, både inomhus och utomhus ger Handmic digital podcasters en användarvänlig högklassig teknik. Utrustad med en stötdämpad kapsel dämpar Handmic digital handljud mycket bra. Perfekt för ultraportabla högkvalitetsinspelningar. En annan inte oviktig finess är att den är starkt immun mot strålning från mobiltelefoner.

Inspelning av röst och instrument

Spela in dina kreativa låtidéer där du är, just nu, utan att trassla med teknik. Ta din Handmic digital, din iOS-enhet, plug - and play! Till skillnad från tidigare kostar inte den supersnabba setupen dig ljudkvaliteten. Istället kommer det att vara broadcastkvalitet och fullt editerbart. Handmic Digital fungerar lika bra till en Mac eller PC och kommer med USB-kabel för båda.

Toppkvalitetsljud i din hand

Utrustad med en högklassig kapsel ger Handmic Digital stabil ljudkvalitet i varje situation för tal, sång och instrumentinspelning. Och den har en ytterligare skatt gömd inuti som perfekt kompletterar kvaliteten på mikrofonen.

Levereras med:

  • Seinnheiser Handmic Digital
  • 2m Lightning-kabel
  • 2m USB-kabel för dator
  • Bordsstativ
  • Påse


 

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.