Mikrofon MK 8

Sennheiser Mikrofon MK 8

Artikelnummer: 1015452
8 195 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Stormembran mikrofonen MK8 (1") är en bra lösning för såväl dig som ägnar sig åt avancerad videoinspelning i hemmet som för dig som gör video-/ljudprojekt. Detta är en mikrofon med avancerade alternativ så att du kan sätta din personliga finish på ljudet. Micken har fem valbara ljudmönster; omni-directional, wide cardioid, cardioid, super-cardioid, figure-of-eight, samt möjligheten till tre low-cut filter.

Funktioner
  • Dual-diaphragm kondensator mikrofon
  • Fem förändringsbara ljudmönster
  • tre low cut-filter
  • Valbar justering -20dB till 0 dB
  • Vibrationsdämpad kapsel
  • Metallkropp

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.