Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mikrofon MK4 med Rycote studiokit

Sennheiser Mikrofon MK4 med Rycote studiokit

Artikelnummer: 319060
3 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Sennheiser MK4 med Rycote studiokit
MK 4 är en stormembans kondensatormikrofon för professionella studioinspelningar. Med enastående ljudkvalitet är MK 4 enkel att använda och ger mycket för pengarna vilket gör den idealisk för professionella projekt i telexempel ateljéer och även hemmainspelningar. Den har ett memban på 1 tum och mikrofonen tillverkas i Tyskland.

I detta kit får du även med Rycotes studiokit vilket innehåller upphängning för mikrofonen och pop- filter.

Levereras med
Rycote studiokit
Mikrofonklämma MZQ 4
Väska
Manual
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.