Sennheiser Mikrofon MKH 416 P48 U3

Sennheiser Mikrofon MKH 416 P48 U3

Mikrofon MKH 416 P48 U3

Artikelnummer: 301801
WebblagerFinns i webblager
Butik:
9 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
MKH 416
Sennheiser MKH 416 är en kort shotgun-mikrofon som är speciellt utvecklad för videobruk. Den har under många år varit en klar favorit bland broadcasters.

Mycket bra direktivitet, kompakt design och hög konsonanartikulation gör att denna mikrofon är en mycket bra all-round mic för film, radio och TV.

Levereras med vindskydd MZW 415.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.