Mikrofon MKH 416 P48 U3

Sennheiser Mikrofon MKH 416 P48 U3

Artikelnummer: 301801
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

MKH 416
Sennheiser MKH 416 är en kort shotgun-mikrofon som är speciellt utvecklad för videobruk. Den har under många år varit en klar favorit bland broadcasters.

Mycket bra direktivitet, kompakt design och hög konsonanartikulation gör att denna mikrofon är en mycket bra all-round mic för film, radio och TV.

Levereras med vindskydd MZW 415.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.