Professionell shutgunmikrofon

Sennheiser Mikrofon MKH 8060

Artikelnummer: 1017324
  • Designen säkerställer dämpning av off-axis ljud utan färgning av ljudet
  • Passar allt ifrån spelfilm, dokumentär eller ENG
  • Vinsdkydd ingår
13 000 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Sennheiser MKH 8060
Oavsett om det är en spelfilm, dokumentär eller ENG kommer den nya MKH 8060 shotgun kondensatormikrofon ger dig ljudkvalitet som matchar dina spännande bilder. Det är mycket små dimensioner är särskilt förvånande när den visar sin styrka som professionell shutgunmikrofon. Dess speciella design säkerställer dämpning av off-axis ljud utan färgning av ljudet.

Levereras med
Mikrofonmodul MKH 8060
Mikrofonklämma
Vindskydd
Manual
Transportväska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.