Professionell shutgunmikrofon

Sennheiser Mikrofon MKH 8060

Artikelnummer: 1017324
  • Designen säkerställer dämpning av off-axis ljud utan färgning av ljudet
  • Passar allt ifrån spelfilm, dokumentär eller ENG
  • Vinsdkydd ingår
15 000 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Sennheiser MKH 8060
Oavsett om det är en spelfilm, dokumentär eller ENG kommer den nya MKH 8060 shotgun kondensatormikrofon ger dig ljudkvalitet som matchar dina spännande bilder. Det är mycket små dimensioner är särskilt förvånande när den visar sin styrka som professionell shutgunmikrofon. Dess speciella design säkerställer dämpning av off-axis ljud utan färgning av ljudet.

Levereras med
Mikrofonmodul MKH 8060
Mikrofonklämma
Vindskydd
Manual
Transportväska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.