Shotgun-mikrofon till Sennheiser K6

Sennheiser Mikrofonmodul till K6, ME-66 Supernjure/kägla

Artikelnummer: 552308
  • Modulmikrofon till Sennheiser K6
  • Superkardioid ljudupptagning
  • 40 - 20000 Hz frekvensåtergivning
1 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Mikrofonmodul till K6, ME-66 Supernjure/kägla
Puffskydd MZW-66
Grundmodul K6, 1,5V / 12-48V
4 995 SEK
Mikrofonmodul till K6, ME-66 Supernjure/kägla
Super-softie, diameter 19-22 mm längd 180 mm
Puffskydd MZW-66 PRO
4 319 SEK
Sennheiser ME 66 är en modulmikrofon av shotgun-typ till Sennheisers modulära mikrofonsystem K6. Den lämpar sig särskilt för rapportering, film- och ljudupptagningar och för att ta upp låga signaler i bullriga eller akustiskt levande miljöer tack vare sin riktade supernjure-ljudupptagning. ME 66 har matt svart, anodiserad, reptålig yta och skruvas på K6 basmodulen, som är hjärtat i mikrofonsystemet.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.