Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mikrofonmodul till K6, ME-66 Supernjure/kägla

Sennheiser Mikrofonmodul till K6, ME-66 Supernjure/kägla

Artikelnummer: 552308
1 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Mikrofonmodul till K6, ME-66 Supernjure/kägla
Kit 5, Pistolhandtag + Zeppelinare +
Puffskydd MZW-66
8 794 SEK
Mikrofonmodul till K6, ME-66 Supernjure/kägla
Softie, diameter 19-22 mm Längd 180 mm
Puffskydd MZW-66 PRO
3 769 SEK
Mikrofonmodul modell "Supernjure/kägla" till K6 systemet
Sennheiser K6 är ett mikrofonsystem (kondensatormik) som går att kombinera med olika mikmoduler och myggor beroende på vad man vill ta upp för ljud. Det finns allt från rundupptagande till superriktade mikmoduler.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.