Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

XSW-D trådlös mottagare effektpedalbord

Sennheiser XSW-D trådlös mottagare effektpedalbord

Artikelnummer: 1042452

Trådlös mottagare i pedalformat med inbyggd stämapparat till Sennheisers trådlösa XSW-D-system. 6,3 mm teleingång för gitarr eller bas samt XLR-utgång. Till Sennheisers XSW-D-system kan du kombinera olika typer av sändare och mottagare fritt, vilket gör systemet mycket flexibelt.

2 610 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sennheiser XSW-D trådlös mottagare effektpedalbord

Trådlös mottagare i pedalformat med inbyggd stämapparat till Sennheisers trådlösa XSW-D-system. 6,3 mm teleingång för gitarr eller bas med teleutgång för förstärkare samt balanserad XLR-utgång till t.ex. PA-anläggning eller ljudkort. Till Sennheisers XSW-D-system kan du kombinera olika typer av sändare och mottagare fritt, vilket gör systemet mycket flexibelt.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.