Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Axelrigg för Sony FS5

Shape Axelrigg för Sony FS5

Artikelnummer: 1024373
9 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Shape Axelrigg för Sony FS5
I detta paket ingår Shapes basplatta speciellt designad för att passa Sony FS5, med två 15 mm rods (254 mm). På sidan av bottenplattan finns gängade hål på 1/4-20" för monteringsalternativ. Det finns även 4 gängade hål på 1/4-20" och 2 gängade hål på 3/8-16" på undersidan. En 1/4-20" och en 3/8-16" skruv medföljer.

Förutom basplattan innefattar paketet Quick Handle Rod Block för FS5 med två handtag som kan rotera individuellt på en 360° axel. Handtaget är designat med Shapes Push Button-teknologi för snabb och enkel användning. Handtag och bottenplatta är anslutna till ett par 15 mm (475 mm) rods samt har en ergonomisk vadderad axelkudde och ryggdyna med en 1/4 gänga för möjlighet att fästa olika tillbehör.

OBS! Kameran på bilden ingår ej

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.