Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

A15BT

Shure A15BT

Artikelnummer: 1009831
545 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Shure A15BT
Transformator för att ansluta balanserade och obalanserade enheter med olika signalnivåer och impedans. Beroende på konfiguration ger A15BT en mindre ökning eller minskning av signalnivån.

Kan användas för att kunna:
- Ansluta en monoutgång från en FM-mottagare till ingången på en mikrofonmixer
- Ansluta en mikrofon med hög impedans till en medium-impedans ingång på en ljudinspelare
- Ansluta en balanserad line-level utgång från en mixer till en obalanserad Aux ingång, tex förstärkare

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.