Shure MXW1 Microflex Bodypac Tranceiver Built-in Mic

MXW1 Microflex Bodypac Tranceiver Built-in Mic

Artikelnummer: 1043640

MXW1 är en hybridsändare kompatibel med Microflex trådlösa system. Den erbjuder både en integrerad rundupptagande mikrofon samt anslutning för headset eller mygga. Den inbyggda mikrofonen är perfekt för att ta upp tal med sändaren hängande runt halsen eller i en ficka. Ett bältesclipp ingår för att lätt placera den oavsett klädsel. Alla Microflex trådlösa system levererar levande, klart ljud och har en intelligent trådlös prestanda, krypterad överföring och avancerad laddningsförmåga för både konferenser och presentationer.

7 405 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.