MXW1 Microflex Bodypac Tranceiver Built-in Mic

Shure MXW1 Microflex Bodypac Tranceiver Built-in Mic

Artikelnummer: 1043640

MXW1 är en hybridsändare kompatibel med Microflex trådlösa system. Den erbjuder både en integrerad rundupptagande mikrofon samt anslutning för headset eller mygga. Den inbyggda mikrofonen är perfekt för att ta upp tal med sändaren hängande runt halsen eller i en ficka. Ett bältesclipp ingår för att lätt placera den oavsett klädsel. Alla Microflex trådlösa system levererar levande, klart ljud och har en intelligent trådlös prestanda, krypterad överföring och avancerad laddningsförmåga för både konferenser och presentationer.

7 405 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.