Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
-33%

12-24mm f/4 DG HSM Art till Sigma

Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art till Sigma

Artikelnummer: 1028992
  • Väldigt bred bildvinkel.
  • Hög byggkvalitet.
  • Avståndsskala och autofokus.
  • Anpassad för fullformat
9 990 SEK14 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

12-24mm f/4 DG HSM Art till Sigma
Främre objektivlock LC870-01 till 12-24mm
Konverter MC-11 till Sigma SA för Sony FE/E-mount
12 834 SEK17 834 SEK
12-24mm f/4 DG HSM Art till Sigma
Främre objektivlock 12-24mm f/4 DG HSM
Filterhållare 150 till Sigma 12-24mm f/4 DG HSM
12 175 SEK17 175 SEK

Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art

Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art levererar hög bildkvalitet och är byggd för att passa med dagens högupplösta kameror. Ultravidvinkelobjektivet har en advancerad linskonstruktion med fokus på optisk prestanda vilket ger dig minimal distorsion och med hög bildkvalitet ända ut i kanterna. Vidvinkelzoomen passar utmärkt för fotografering av landskap, arkitektur, vardagsbilder och närbilder.

  • HSM-motor för snabb och tyst fokusering
  • Asfärsika glas samt FLD-glaselement
  • Vädertätat

Ultravidvinkelzoom med hög bildkvalitet

Med brännvidder från 12-24mm får du en ultravidvinkelzoom med en bred bildvinkel vilket ger häftiga perspektiv i dina bilder. Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art har en största bländare på f/4 genom hela zoomomfånget vilket gör att det blir lätt att använda. Bländaren påverkas inte vid zoomning och du kan använda snabba slutartider för att frysa rörliga motiv, oavsett vilken brännvidd du använder.

Bildkvalitet med minimerad distorsion

Objektivet har 16 linselement i 11 grupper och den optiska designen av asfäriska glas samt FLD-glaselement ger dig riktigt bra bildkvalitet; både aberration och distorsion minimeras från mitten av bilden och ända ut i kanterna.

Damm- och stänksäker konstruktion

Objektivet har utrustats med tätningar som skyddar fästet mot på damm och vatten. De främre och bakre linserna har en vatten- och oljeavvisande beläggning som gör att objektivet fungerar utmärkt för användning i duggregn, vid havet och i en mängd andra förhållanden.

Kompatibel med Sigma MC-11 och USB-dock

Vid användning med objektivadaptern MC-11 (säljs separat) fungerar Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art även på din Sony E-mount-kamera. Objektivet är dessutom kompatibelt med Sigmas USB-dock (säljs separat) för uppdatering av firmware och till exempel autofokushastighet m.m.

Levereras med:

Främre och bakre objektivlock

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.