Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Trådutlösare CR-31 till DP Quattro

Sigma Trådutlösare CR-31 till DP Quattro

Artikelnummer: 1013370
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Trådutlösare som kopplas till kamerans USB-uttag och låter dig ta bilder utan att röra vid kameran. Används med fördel när kameran sitter på ett stativ, när du använder långa slutartider och vill slippa skakningar som du påverkar genom att trycka på kameran.

Kabellängd ca 1 meter.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.