Gimbal PH-20 kolfiber

Sirui Gimbal PH-20 kolfiber

Artikelnummer: 1010883
  • Gimbalhuvud för stora teleobjektiv. Klarar upp till 18 kg.
  • Perfekt för att följa snabba rörelser.
  • Lätt att balansera.
3 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Stativhuvud som är idealiskt vid fotografering av rörliga objektiv med stora teleobjektiv. Vanliga kulhuvuden eller trevägshuvuden kan vara besvärliga att använda i dessa situationer, men gimbalhuvudet gör att kameran och det tunga teleobjektivet blir nästintill viktlöst, så att du mjukt och precist kan följa snabba, rörliga objekt. Huvudet är riktigt starkt och kan bära upp till 18 kilos vikt, samtidigt som materialet minskar skakningar och ser till att huvudet klarar temperaturförändringar bättre. Kamera och objektiv balanserar på Gimbalhuvudet och det krävs ingen låsningsanordning - du kan istället med lätthet röra din kamera snabbt och enkelt i alla riktningar.

Egenskaper
- Idealisk för fotografering med långa, tunga teleobjektiv
- Bra tolerans mot temperaturförändringar
- Kan lutas från +150 till -60 grader

Levereras med
PH-20 huvud, snabbplatta, fäste för snabbplatta, verktyg, modellanpassat fodral

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.