Kameraplatta TY-50X

Sirui Kameraplatta TY-50X

Artikelnummer: 1012244
379 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Snabbplatta i smiden aluminium, som ger högre styrka än de som är gjutna. Denna platta passar perfekt för användning tillsammans med långa objektiv och tunga kameror. Plattan är försedd med gummi, som förhindrar att kameran eller objektivet rör sig när du ändrar position på stativhuvudet, samt Sirui Safety Lock, som hindrar kameran från att glida av.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.