Sirui Kameraplatta TY-50X

Sirui Kameraplatta TY-50X

Kameraplatta TY-50X

Artikelnummer: 1012244
WebblagerBeställningsvara
Butik:
379 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Snabbplatta i smiden aluminium, som ger högre styrka än de som är gjutna. Denna platta passar perfekt för användning tillsammans med långa objektiv och tunga kameror. Plattan är försedd med gummi, som förhindrar att kameran eller objektivet rör sig när du ändrar position på stativhuvudet, samt Sirui Safety Lock, som hindrar kameran från att glida av.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.