Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kulled med Arca Swiss och 5 kg belastning

Sirui Kulled B-00K

Artikelnummer: 1042916
  • Smidig kulled för mindre stativ
  • Passar utmärkt till spegellösa kameror och avancerade kompaktkameror
  • Kameraplatta med Arca Swiss-standard ingår
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Smidig kulled i anodiserad aluminium.

Kulleden har ett panoramalås och tar Arca Swiss-plattor. En säkerhetsspärr förhindrar att den medföljande plattan inte lossnar av misstag. Maxbelastningen på 5 kg och den lilla storleken gör att kulleden passar utmärkt till kompakta systemkameror med små objektiv och avancerade kompaktkameror.

Levereas med:

  • Kameraplatta

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.