Kulled G-20KX

Sirui Kulled G-20KX

Artikelnummer: 1014122
  • Separat panoreringsfunktion
  • Inbyggd vattenpass
  • Klarar upp till 20 kg belastning
  • Arca-kompatibel
1 249 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Få maximal kontroll och flexibilitet
Med separata justeringsskruvar för panorering, friktionkontroll och låsning får du maximal kontroll och felxibilitet. Låsmekanismen ger en kraftfull låsning även med laster upp till 20 kg. De två inbyggda vattenpassen ger dig en snabb horisontell och vertikal inställning.

De flesta Arca-kompatibla snabbfästen och plattor kan användas på denna kulled. Dock är inte säkerhetslås-designen kompatibel med andra märken.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.