Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

L-fäste till Canon EOS 5D Mark IV

Sirui L-bracket TY-5DIVL

Artikelnummer: 1037867
  • Går snabbt av vända kameran när den sitter på stativ
  • Kameran blir centrerad på stativet
  • Passar Canon EOS 5D Mark IV utan batterigrepp
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Sirui Kameraplatta TY-5DIVL

Detta L-grepp till Canon EOS 5D Mark IV utan batterigrepp gör att kameran snabbt och enkelt kan växlas mellan porträtt och landskapsformat utan att ta bort snabbplattan från kameran. Stativet och huvudet behöver inte justeras.

Levereras med

  • SIRUI TY-5DMKIVL L-grepp
  • 1/4" monteringsskruv
  • insexnyckel
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.