Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
-30%

Passar till A7R III / A7 III

Sirui L-Fäste till Sony A7R III

Artikelnummer: 1041223
699 SEK999 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Sirui L-Fäste/bracket TY-A7R III

L-Fäste till Sony A7R III som tillåter dig åtkomst till alla kabelanslutningar och batterifack när det är monterat. Den stora fördelen med ett L-fäste/bracket är att du snabbt kan växla från horisontell till vertikal fotografering utan behöver flytta position på kulleden. Ytterligare en stor fördel för är att kamerahuset blir perfekt i handen med fästet monterat för dig att lillfingret ofta hamnar under kameran på A7R III.

Fördelar

  • Växla snabbt mellan horisontell och vertikal fotografering
  • Åtkomst till alla portar och batterifacket
  • Arca-Swiss kompatibelt
  • SIRUI säkerhetslås
  • Bättre grepp för många användare
  • Kan användas tillsammans med stödplattan TY-350 för teleobjektiv

Levereras med

  • L-Fäste till Sony A7R III
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.