Nivelleringsbas LE-60

Sirui Nivelleringsbas LE-60

Artikelnummer: 1011127
1 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Denna platta passar mellan ett stativ och ett videohuvud/kulled. Den gör att du snabbt kan justera huvudet i vågrät läge och kan användas med alla stativ som har en 3/8"-gänga, samt alla huvuden med 3/8" eller 1/4"-gänga. LE-60 har en 60mm plattform, som kan vridas 15 grader i alla riktningar. Plattan klarar kamerautrustning som väger upp till 27 kilo.

Egenskaper
- Konverterar vilket stativ som helst till ett videostativ
- 15° nivåjustering i alla riktningar
- Inbyggt vattenpass
- Passar alla stativ
- Klarar 27kg belastning
Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.