Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Panoramahuvud PB-10 multi axial

Sirui Panoramahuvud PB-10 multi axial

Artikelnummer: 1028552
  • Perfekt för 360-graders fotografi eller panoramabilder
  • Monteras på stativ med antingen Arca-platta eller 3/8" stativgänga
  • Inbyggda vattenpass och justering på millimeternivå
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Flexibelt huvud bestående av tre armar.

Perfekt för skapande av VR bilder eller panorama bilder. Basen är vridbar både med och utan "click-stop". Kan monteras antingen direkt på ett stativ med en 3/8" skruv eller i arca-swiss compatibelt stativ-huvud. Ihopfällbar.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.