Kompakt och smidigt resestativ

Sirui Stativkit med A-1005 aluminium + Y-10 kulled

Artikelnummer: 1028549
  • Kompakt och smidigt att ha med
  • Låg vikt med maxbelastning på 8 kg
  • Kan användas som enbensstativ
1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Stativkit med A-1005 aluminium + Y-10 kulled

Det här är det perfekta stativet för den resande fotografen, pga dess fulla längd, samtidigt som det kan fällas ihop till ringa 35,5 cm. Med kulleden Y-10 väger det endast 1,5 kg vilket gör att det är mycket smidigt att ta med.

  • Kompakt och smidigt att ha med
  • Låg vikt med maxbelasning på 8 kg
  • Kan användas som enbensstativ

Perfekt resestativ

Trots sin låga vikt klarar stativet och kulleden en belastning på upp till 8 kg. Benen kan vinklas uppåt 180 grader, vilket påverkar storleken och gör stativet mer kompakt, så att det enkelt går ned i en ryggsäck, kameraväska eller i ditt handbagage. En extra fördel är att kulleden göms undan inuti det ihopfällda stativet, samt passar utmärkt i den medföljande stativväskan.

Fungerar som enbensstativ

Stativet går att använda som ett enbensstativ vilket är mycket bekvämt när stativ inte tillåts eller när du fotograferar i trånga utrymmen. Genom att fästa mittpelaren på enbenstativet, kan du öka höjden avsevärt.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.