Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Broadcast videostativ med oljedämpat videohuvud

Sirui Stativkit med BCT-2203 kolfiber + BCH-10

Artikelnummer: 1022102
  • Stora benlås gör hanteringen enkel även med handskar på
  • Flera rör per bensektion för att minimera skakningar
  • Levereras med en markspridare och en mittspridare
16 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Broadcast videostativ från Sirui
Detta videostativet från Sirui använder sig av flera rör per bensektion för att minimera skakningar. De gör den väldigt stabila och levereras med en markspridare för jämna ytor och en mittspridare för ojämt terräng. Dubbla spikar ser till att hålla stativet på plats på mjuka underlag medans gummifötter ger dig god friktion på trä, betong eller andra stenytor. Stora benlås gör hanteringen enkel även med handskar på.

Alla Sirui BCT kommer med 75mm eller 100mm skål för att passa de flesta populära videohuvuden.

Videohuvud BCH-10

  • Oljedämpat videohuvud
  • Tre olika nivåer av friktionskontroll, samt friktionslöst
  • Dubbla lås och vattenpass

Läs mer om videohuvudet.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.