Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stativkit med låg vikt med kompakt design

Sirui Stativkit med ET-1004 aluminium + E-10 kulled

Artikelnummer: 1036799
  • Snäpplåsen är pålitliga och lätt att använda
  • Kulled E-10K är en kulled med Arcas-swiss standard
  • Spagatläget gör att stativets ben kan låsas i ett nästa vågrätt läge
1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Sirui ET - Easy Traveler ET-1004 med E-10K kulled

Sirui ET-serien kombinerar låg vikt med kompakt design. Ett stativ som inte ställer några krav utan som bara får jobbet gjort. Smidig hantering och stabilitet gör att ET-serien passar på nästan alla underlag och kulleden ger dig snabb inställning och justering av din kamera.

Fördelar:

  • Snäpplås
  • Kulled E-10K
  • Spagatläge och kort mittpelare

Snäpplås

Snäpplåsen är pålitliga och lätt att använda även med handskar på. En stor fördel är att du ser hurvida benen är låsta eller inte.

Kulled E-10K

Kulled E-10K är en kulled med Arcas-swiss standard. Kulleder är snabba att ställa in och erbjuder en hög nivå av flexibilitet. K-10K är utrustad med ett låsvred, ett friktionsvred, vattenpass samt spärr så att inte kameraplattan lossnar av misstag. Maxbelastningen är på 8kg vilket lämpar sig för en fullformat spegellös systemkamera med normalobjektiv.

Spagatläge och kort mittpelare

Spagatläget gör att stativets ben kan låsas i ett nästa vågrätt läge vilket tillför mer flexibilitet vid placering. Den korta mittpelaren låter dig placera stativet extremt nära marken för fotografering i riktigt låga vinklar. Vid transport kan benen vinklas uppåt vilket medför en kompaktare och kortare transportstorlek.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.