Stativkit med låg vikt med kompakt design

Sirui Stativkit med ET-2004 aluminium + E-20 kulled

Artikelnummer: 1036796
  • Spagatläge och kort mittpelare
  • Snäpplåsen är pålitliga och lätt att använda
  • Kulled med Arcas-swiss standard
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar

Sirui ET - Easy Traveler ET-2004 med E-20K kulled

Sirui ET-serien kombinerar låg vikt med kompakt design. Ett stativ som inte ställer några krav utan som bara får jobbet gjort. Smidig hantering och stabilitet gör att ET-serien passar på nästan alla underlag och kulleden ger dig snabb inställning och justering av din kamera.

Fördelar:

  • Snäpplås
  • Spikfötter (endast ET-2XXX)
  • Kulled E-20K
  • Spagatläge och kort mittpelare

Snäpplås

Snäpplåsen är pålitliga och lätt att använda även med handskar på. En stor fördel är att du ser hurvida benen är låsta eller inte.

Spikfötter

ET-2004 har spikar som kan skruvas ut vid behov. Dessa är utmärkta på mjuka eller ojämna underlag där stativfoten behöver lite extra grepp och friktion

Kulled E-20K

Kulled E-20K är en kulled med Arcas-swiss standard. Kulleder är snabba att ställa in och erbjuder en hög nivå av flexibilitet. K-20K är utrustad med ett låsvred, ett friktionsvred, vattenpass samt spärr så att inte kameraplattan lossnar av misstag. Maxbelastningen är på 12kg vilket lämpar sig för en fullformat DSLR med ett ljusstarkt normalzoomsobjektiv.

Spagatläge och kort mittpelare

Spagatläget gör att stativets ben kan låsas i ett nästa vågrätt läge vilket tillför mer flexibilitet vid placering. Den korta mittpelaren låter dig placera stativet extremt nära marken för fotografering i riktigt låga vinklar. Vid transport kan benen vinklas uppåt vilket medför en kompaktare och kortare transportstorlek.

 

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.