Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kompakt trebensstativ i aluminium

Sirui Stativkit med T-005SK Aluminium + B-00K

Artikelnummer: 1041209
  • Kompakt transportstorlek
  • Arca-swiss standard
  • Robust konstruktion
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Kompakt trebensstativ i aluminium

T-005S med B-00 kulled ger ett dig ett kompakt stativ med god maxbelastning. Stativet är tillverkat i aluminium och kan fällas ihop till en riktigt kompakt transportstorlek. Du kan montera huvudet direkt på stativbenen om du inte önskar använda mittpelaren. Detta ger möjlihet till längre vinklar men en kortare maxhöjd.

Fördelar:

  • Kompakt transportstorlek
  • Arca-swiss standard
  • Robust konstruktion

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.