Video slider VS-60

Sirui Video slider VS-60

Artikelnummer: 1040033
1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Kompakt slider på 52cm

VS-60 är en smidig slider som mäter 52 cm med stoppers i båda ändarna. Stora gummerade fötter gör det lätt att använda VS-60 på ojämna ytor och för mer höjd är slidern kompatibel med stativ som använder Arca-swiss standard tack vare snabbkopplingar under på släden.

Fördelar:

  • Kompakt och smidig design
  • 52 cm lång med gummistoppers på båda sidor
  • Stor släde med fyra hjul
  • 3/8" Skruv för montering av stativhuvud
  • Justerbara gummifötter för ojämt underlag
  • Arca-swiss snabbkopplingar gör slider kompatibel med stativ
     

OBS! Levereras utan stativhuvud.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.